OnePlus випустить одразу три версії свого флагмана / фото waqarkhan

В інтернеті поступово з'являється дедалі більше відомостей про майбутній смартфон OnePlus 7. На додаток до рендерів цього пристрою з'явилися і технічні характеристики, що описують дисплей і камеру.

Читайте такожSamsung офіційно представив смартфон Galaxy A60

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Цього року компанія OnePlus випустить одразу три версії свого флагмана. Стандартна модель OnePlus 7 отримає 6,4-дюймовий дисплей з краплеподібним вирізом у верхній частині, де розміститься фронтальна камера. Основна камера буде подвійною, при цьому планується використовувати 48-мегапіксельний основний сенсор", - йдеться в повідомленні.

фото OnLeaks

Також користувачам буде доступна версія OnePlus 7 Pro, яка трохи відрізняється дизайном. У даному випадку буде використовуватися безрамковий 6,64-дюймовий дисплей без вирізу із заокругленими бічними гранями. При цьому фронтальна камера розміститься в висувному модулі. Що стосується основної камери, то вона отримає три модулі: основний 48-мегапіксельний сенсор та по одному модулю з телефото і надширококутним об'єктивами.

Крім того, на ринок надійде й версія OnePlus 7 Pro 5G. Жодних подробиць про нього наразі немає. Однак можна припустити, що це буде модифікація OnePlus 7 Pro, доповнена модемом Snapdragon X50 для забезпечення підтримки зв'язку 5G.

Як очікується, офіційна презентація всі трьох нових смартфонів серії OnePlus 7 відбудеться 14 травня.