Європейська прем'єра Realme X2 Pro запланована на 15 жовтня / фото Realme

Суббренд Realme китайської компанії Oppo, який сьогодні називають новою загрозою Xiaomi і її суббренду Redmi, продовжує рекламувати свій перший флагманський смартфон Realme X2 Pro.

Читайте такожXiaomi презентувала в Україні два бюджетних смартфони: характеристики та ціни

Прийдешня новинка — повноцінний флагманський смартфон, який зараз заочно можна назвати одним із найцікавіших у своїй ціновій категорії, пише itc.ua.

Відео дня

Нагадаємо, Realme X2 Pro повинен стати найдешевшим смартфоном на SoC Snapdragon 855+. З попередніх витоків і офіційних тизерів відомо, що крім Snapdragon 855+ смартфон Realme X2 Pro отримає екран Fluid Display (6,55 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 пікселів з каплевидним вирізом) з частотою оновлення 90 Гц і частотою опитування сенсорного шару 135 Гц, підекранний сканер відбитків пальців нового покоління зі швидкістю спрацьовування 0,23 с, 64-мегапіксельну квадрокамеру з 20-кратним гібридним зумом і акумулятор ємністю 4000 мА•год з швидкою зарядкою Super VOOC потужністю 50 Вт. Також смартфон буде оснащений стереодинаміками, модулем NFC для безконтактних платежів і роз'ємом 3,5 мм.

У черговому тизері Realme підтвердила, що старша версія Realme X2 Pro отримає 12 ГБ ОЗП LPDDR4X і 256 ГБ флеш-пам'яті UFS 3.0. Тобто, Realme X2 Pro буквально нафарширований всім, чим тільки можна побажати. Подробиць про ціни поки немає, але очікується, що базова версія з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті буде дешевшою за $420. Якщо ці дані підтвердяться, то Realme X2 Pro повинен стати дуже цікавою моделлю, справжній топ за свої гроші.

На смартфон встановлена Android 9.0 Pie з інтерфейсною надбудовою ColorOS 6.0.

Результат тесту Realme X2 Pro в популярному бенчмарку Geekbench підтверджує високу продуктивність новинки. Її результат: 3562 бали в одноядерному тесті і 10428 балів — за використання всіх ядер.

Європейська прем'єра Realme X2 Pro запланована на 15 жовтня.