Київстар вдесяте став переможцем рейтингу "Сумлінні платники податків"

Асоціація платників податків України оголосила результати Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2018" і нагородила найкращих. Журі конкурсу відзначило 53 підприємства з усієї України, які представляють різні галузі економіки: від будівництва до сфери торгівлі та послуг. Переможцями стали підприємства, які є зразковими в питаннях податкової дисципліни, своєчасності сплати податків, розмірі заробітної плати та кількості офіційно працевлаштованих працівників.

Київстар вже десятий рік поспіль стає переможцем рейтингу "Сумлінні платники податків" з найвищим результатом серед великих підприємств галузі інформації та телекомунікацій. Так, за 2018 рік Київстар сплатив до бюджету різних рівнів понад 10 мільярдів гривень податків та інших платежів. Зокрема, понад 4 мільярди гривень сплачено за ліцензії на розвиток нової технології зв'язку 4G/ LTE. У 2018 році компанія на 20% збільшила капітальні витрати та інвестувала у розвиток швидкісної передачі даних понад 3 мільярдів гривень. Мережа 4G Київстар надає якісні послуги в 9485 містах і селах, де проживає 74% населення України. За даними міжнародних експертів компаній Ookla та nPerf за 2018 і 2019 роки, середня швидкість мобільного інтернету на пристроях, які підтримують зв'язок 4G, в мережі Київстар – найвища серед мобільних операторів України.

Київстар розвиває соціально-орієнтований бізнес. Компанія допомагає Національній поліції України у пошуку зниклих дітей, підтримує освітні проекти для школярів, організовує стажування для студентів та навчання в галузі Big Data. Київстар також визнано одним з найпривабливіших роботодавців України.

Відео дня

Довідка про "Київстар":

Київстар – український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі для 3G і 4G зв'язку. Послугами оператора користуються понад 26,4 мільйона абонентів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи перебувають у вільному обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) і Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні, і визнаний як найбільший платник податків галузі зв'язку, один з найкращих роботодавців України та соціально відповідальна компанія.

Київстар визнано платником податків №1 в галузі зв'язку