Ілюстрація REUTERS

Сумнівів у тому, що найближчими днями Apple явить світу довгоочікуваний «народний» iPhone з 4,7-дюймовим екраном, який раніше фігурував під назвами iPhone 9 і iPhone SE 2, і так особливо не було, а тепер їх не стало остаточно.

Читайте такожApple може відкласти випуск iPhone 5G через коронавірус

Як це нерідко буває, Apple через неуважність згадала нову модель на офіційному сайті й, судячи з усього, називатиметься вона абсолютно по-іншому — iPhone SE 2020. До речі, буквально вчора 9to5Mac також повідомляв, що смартфон називатиметься iPhone SE, отримає мінімум три кольори (білий, чорний і червоний) і три конфігурації пам'яті (64, 128 і 256 ГБ), пише itc.ua з посиланням на The Verge.

Відео дня

Повертаючись до свіжого витоку, в офіційному магазині Apple з'явилося захисне скло Belkin InvisiGlass Ultra Screen Protection. В описі поряд з iPhone 8 і 7 була згадана нова модель iPhone SE. Аксесуар доступний у магазині за ціною $39,95. Всі магазини компанії за межами Китаю, як і раніше, залишаються закритими через пандемію коронавірусу, так що купити його все одно не можна. І хоча згадка iPhone SE з опису вже прибрали, багато хто встиг зробити скріншоти.

false

Нагадаємо, на початку тижня з'явилися захисні чохли Urban Armor Gear для нового 4,7-дюймого iPhone. Щодо назви дивуватися особливо не доводиться. Водночас згадка нового iPhone SE разом з iPhone 8 ще раз підтверджує їх спорідненість. Як вже неодноразово повідомлялося, новий iPhone SE 2020 повинен отримати старомодний дизайн в стилі iPhone 8 з кнопкою Home і начинку, як у нового iPhone 11. Крім того, недавній витік коду iOS 14 дає вагомі підстави вважати, що разом з 4,7-дюймовим дебютує і 5,5-дюймова модель iPhone 9 Plus. Але поки інших підтверджень існування більшої моделі не було.

Анонс нового iPhone SE 2020 очікується найближчими днями, не виключено, що прем'єра відбудеться сьогодні.