Найекстремальніше купе BMW M2 отримає 450-сильний двигун / фото autonews.ru

Стали відомі деякі подробиці про найекстремальнішу версію купе BMW M2, яка отримає назву CS.

Читайте такожBMW M5 отримала ювілейну версію: найпотужніший двигун і декор із золота (фото)

Дані про новинку містяться в інформаційному буклеті, опублікованому на форумі Bimmerpost, пише Autonews.

Відео дня

Купе укомплектують істотно допрацьованим трилітровим рядним шестициліндровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 450 к. с. і 550 Н·м крутного моменту. Двигун працюватиме як із шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з семидіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

BMW M2 CS отримає полегшену конструкцію з дахом і капотом, зробленими з карбону. Крім того, з композитних матеріалів буде виконаний аеродинамічний обвіс кузова, в тому числі особливий задній дифузор. Плюс до всього в стандартну комплектацію увійде адаптивна підвіска.

За попередніми даними, прем'єра купе BMW M2 CS відбудеться до кінця нинішнього року, а його продажі стартують у 2020 році. Судячи за даними з буклету, тираж спорткара обмежать 2200 примірників.

На даний момент найпотужнішою та найшвидшою версією BMW M2 є варіант Competition. Такий автомобіль оснащений трилітровим агрегатом, що розвиває 410 к. с. і 550 Н·м крутного моменту — на 40 сил і 85 Н·м більше віддачі мотора стандартної моделі.

У модифікації з семиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями BMW M2 Competition здатна прискорюватися з місця до 100 км/год за 4,2 сек., що на 0,1 сек. швидше за звичайну модифікацію дводверки. Розгін до 100 км/год у модифікації з механічною коробкою передач займає 4,4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 250 км/год, однак з опціональним пакетом M driver's Package обмежувач пересунутий на позначку в 280 км на годину.