фото bestcarweb.jp

Прем'єра позашляховика Toyota Land Cruiser наступного покоління, який отримає індекс "300", відбудеться восени 2020 року.

Читайте такожToyota розсекретила новий розкішний мінівен (фото)

Про це повідомляє портал Autonews.ru.

Відео дня

"Головною відмінною зовнішньою особливістю нового позашляховика стане широка решітка радіатора з трьома широкими горизонтальними планками, занижений передній бампер, а також нова оптика", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, наступне покоління Toyota Land Cruiser залишиться без восьмициліндрових двигунів. Відмова від "вісімок" обумовлена жорсткими екологічними стандартами.

фото bestcarweb.jp

Їх замінить абсолютно нова гібридна силова установка на основі бензинового двигуна V6 з двома турбінами, який буде працювати в парі з електромотором і 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Сумарна віддача агрегатів становитиме близько 350 кінських сил.

Що стосується нинішнього Toyota Land Cruiser, то його випускають з 2007 року. Позашляховик пропонується з 4,6-літровим бензиновим агрегатом V8, що видає 309 сил і 439 Н·м крутного моменту, а також з восьмициліндровим дизелем об'ємом 4,5 літра, що розвиває 249 сил і 650 ньютон-метра. Обидва мотори працюють в парі з шестиступінчастим "автоматом".