Kia Sorento стане схожим на кросовер Seltos / facebook.com / Kurdistanautomotive

В інтернеті з'явилися шпигунські фотографії кросовера Sorento наступного покоління, на яких автомобіль відображений без камуфляжу. Опублікували знімки у Facebook на сторінці Kurdistan Automotive Blog.

Читайте такожSeat представила Leon четвертого покоління (фото)

У дизайні передньої частини кузова Sorento простежується схожість з компактним кросовером Seltos. Зокрема, у нього радіаторна решітка «Посмішка тигра» тієї ж форми, а також фари головного світла з хромованим обрамленням, пише Autonews.

Відео дня

Що стосується салону, то в нового Sorento буде цифрова приладова панель, великий сенсорний дисплей мультимедіа, укладений в окремий блок, триспицеве мультифункціональний рульове колесо, а також круглий селектор вибору режимів трансмісії, який прийде на зміну традиційному важелю.

Залежно від ринку у лінійку двигунів включать 2,4-літровий атмосферник, 2-літрову «турбочетвірку», а також 2,2-літровий дизель. Крім того, у кросовера з'явиться модифікація з гібридною силовою установкою на базі 2-літрового бензинового мотора. Не виключено, що топову версію запропонують з «шісткою», якою оснащується модель Telluride. Мова йде про 3,8-літровий V6, що розвиває 295 к. с. і 355 Н·м крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

До списку доступного обладнання увійде адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки і автоматичного старту, активна система дотримання рядності руху, проекційний дисплей, а також бездротова зарядка для смартфона.