Офіційна прем'єра новинки відбудеться на мотор-шоу в Делі / фото Kia

Компанія Kia опублікувала перші тизерні зображення свого нового компактного кросовера. Автомобіль ще не отримав назви. Усередині компанії машина поки що отримала індекс QYi. Офіційна прем'єра новинки відбудеться на мотор-шоу в Делі на початку лютого 2020 року.

Читайте такожHyundai і Kia відкликають понад півмільйона машин

На автосалоні буде показаний концепт майбутньої машини. В майбутньому прототип отримає серійну версію, яка призначається в першу чергу для Індії. Також очікується, що новинка з'явиться і на інших ринках, пише Autonews.

Відео дня

Судячи з перших зображень, кросовер отримає великі повітрозабірники, світлодіодні фари і фірмові грати радіатора «Ніс тигра». Також паркетник оснастять рельєфним капотом і масивними крилами. Традиційні дверні ручки у кросовера на зображеннях відсутні.

За попередніми даними, довжина автомобіля становитиме менше 4 метрів. Таким чином, QYi за розмірами поступатиметься кросоверу Kia Seltos (4370 мм), який з'явиться в найближчому майбутньому. У гамму моторів паркетника, як повідомляє Carscoops, можуть увійти бензинові агрегати об'ємом 1,0 і 1,2 літра.

фото Kia

Також не виключається поява дизельного агрегату. Коробки передач — шестиступінчаста механіка і «автомат» з такою ж кількістю ступенів. Старші версії можуть отримати преселективну коробку передач 7DCT.