Служба таксі OPTI виділяє 50 000 гривень на безкоштовне перевезення лікарів в таксі в проекті “Місто чекає свого героя”!

Компанія на цей момент не володіє чіткою цифрою термінових викликів лікарів в столиці та в інших регіонах України. Як наслідок, було прийнято рішення виділити 50 000 гривень на певний проміжок часу для отримання точної статистики звернень до медичних працівників.

Генеральний директор OPTI Петро Ковтун зазначає про труднощі встановлення зв’язку з представниками влади, а саме з МОЗ України та КМДА, що завадило почати реалізовувати зазначений проєкт в Україні. “Ми закликаємо представників бізнесу долучитись до цього проєкту аби зробити більше перевезень лікарів в регіонах. Наша ініціатива вже сприяє більшій оперативності лікарів в теперішніх умовах. За два дні нашою послугою скористалися понад 200 лікарів” - говорить Петро Ковтун.

Відео дня

Читайте такожОприлюднено схему руху громадського транспорту для киян, які матимуть перепустки

Цією ініціативою компанія OPTI стає частиною національного челенджу серед бізнесу щодо підтримки боротьби з коронавірусом в Україні.

Станом на сьогодні в Україні дійсно існує проблема з вчасним прибуттям лікарів на місця викликів пацієнтів, які мають характерні ознаки вірусу COVID-19. Така проблема є актуальною у приміських селах та в містах областей. Медсестрам доводиться витрачати чимало часу, щоб дістатися до пацієнтів в зазначені терміни.

“Кожного дня нам телефонують десятки лікарів із вдячністю за проєкт і це не може не надихати” - Генеральний директор OPTI Петро Ковтун

Також компанія OPTI запустила тимчасовий сервіс доставки продуктових товарів. Зараз сервіс веде переговори щодо доставки ліків з аптек у 21-у регіоні України.

Скористатись послугою можна за номером 579.

Як було відомо раніше — МОЗ України домовились із UBER таксі про безкоштовне перевезення лікарів. Та як повідомляють самі лікарі скористатись послугою не можуть, а UBER не може перевозити лікарів поки не з’ясують всі нюанси з МОЗ України.