Ілюстрація REUTERS

Акціонерна компанія "Укрзалізниця", продовжуючи поступове відновлення курсування приміських поїздів призначила рейси ще 50 приміських поїздів, які будуть курсувати по території України.

Читайте такожШмигаль "насварив" Криклія через роботу електричок

Як повідомила прес-служба компанії, з 23 червня розпочнеться курсування ще 27 приміських поїздів по регіонального філіалу "Південно-Західна залізниця" та з 24 червня - 23-х поїздів по філії "Південна залізниця".

Відео дня

"На сьогодні на території України курсує 533 приміських потяги. З урахуванням вищевказаних поїздів, 24 червня їх кількість становитиме 583 поїзди", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба компанії закликає пасажирів бути свідомими та виконувати рекомендації при проїзді залізничним транспортом.

"Зокрема, дотримуватися соціальну дистанцію, одягати маску, а в разі виявлення симптомів гострої респіраторної хвороби - залишатися вдома. На час дії карантину в кожному приміському поїзді буде знаходитися провідник, який буде стежити за дотриманням цих норм",- йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, "Укрзалізниця" призначила на найближчі вихідні й до Дня Конституції низку додаткових регіональних поїздів. Зокрема, призначено курсування 5 регіональних поїздів на період з 19 по 21 червня, а також з 26 по 29 червня - напередодні й після Дня Конституції України - для додаткових перевезень пасажирів.