Зеленський обіцяє у разі обрання його президентом побороти корупцію / фото прес-служба студії "Квартал 95"

Шоумен Володимир Зеленський, висунутий в кандидати у президенти партією “Слуга народу”, заявив, що нещодавно провів зустріч з послами країн Європейського Союзу та презентував свою передвиборчу програму.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Зеленський заявив на брифінгу для журналістів.

Читайте такожЗМІ дізналися, де й коли Порошенко оголосить про похід у президенти

Відео дня

«З сьогоднішнього дня ми будемо вам показувати повністю нашу передвиборчу гонку – ми вам покажемо, як ми пишемо програму, як ми її писали, ми покажемо, які люди в нашій команді, кого ми будемо туди залучати. Ми вам покажемо, хто ми є насправді, де ми будемо брати гроші на передвиборчу кампанію», - заявив він.

Зеленський обіцяє у разі обрання його президентом побороти корупцію. «Ми переможемо усю корупцію, яка є в нашій країні - це буде складно, але ми це зробимо», - заявив він.

Також Зеленський відзначив, що нещодавно зустрічався з послами країн ЄС і розповідав про свою передвиборчу програму, і підкреслив, що працюватиме над залученням в країну іноземних інвесторів. «Коли усі західні інвестори повірять в нашу країну – це буде одна з найсильніших «армій», тому, що коли сюди вкладаються великі гроші – це буде сильний захист. Жодні росіяни, ніхто на нас не нападе, коли у нас тут будуть сильні іноземні компанії, які будуть разом з нами захищати нашу територію», - переконаний він.

Як повідомляв УНІАН, 21 січня партія "Слуга народу" на позачерговому з’їзді висунула Зеленського кандидатом у президенти.

Сьогодні, 25 січня, Зеленський подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.