Руслан Рябошапка не назвав дату, коли буде оприлюднено команду і план дій / Фото УНІАН

Кандидат у президенти Володимир Зеленський представить свою команду і план дій на перші 100 днів у разі обрання главою української держави.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив радник Зеленського Руслан Рябошапка, передає ТСН.

"Якщо у людей є потреба – а ця потреба, звісно, є – узнати, яка є програма і конкретний план дій у Володимира Зеленського, у його команди, хто є ті люди, які будуть втілювати цей план дій, то, звісно, ця інформація у людей буде і вона буде ще до другого туру. Володимир представить як свою команду, так і план дій на перші 100 днів", – розповів він.

Відео дня

Рябошапка не назвав дату, коли це буде оприлюднено, але зазначив, що "однозначно це буде до другого туру".

"Конкретної дати зараз немає. Про це скаже вже сам Володимир Зеленський. Єдиний мій меседж – це буде зроблено завчасно, до голосування", – сказав радник кандидата.

Читайте також"Проєвропейський на 100%": у Зеленського відповіли, яким буде його зовнішньополітичний курс

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами обробки 100% протоколів ДВК про результати голосування на виборах президента у першому турі, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка – 15,95%.

3 квітня Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо, а також кандидати мусять пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів. Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні.

Сьогодні, 4 квітня, на сторінці "ЗеКоманди" розмістили відеоролик Зеленського, в якому він пропонує лідеру ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко бути арбітром на його дебатах з Порошенком.