Борди про Порошенка-Путіна розмістив оператор, що діє в інтересах президента / chesno.org

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє журналіст Михайло Ганницький, який опублікував фрагмент типового договору «Мегаполісу» з партнерами.

facebook.com/gannitsky

Таким чином, це спростовує інформацію, що з'явилася в ФБ припущення про те, що розміщення таких бордів може бути капостями ворогів, які таким чином хочуть підставити кандидата в президенти Петра Порошенка.

facebook.com/gannitsky

«Так як в фб почали ставити під сумнів, чи це штаб кандидата Порошенко замовив борди з зображенням володимира путіна - мовляв, не диверсія це, чи не на суперників працюють разместители білбордів - додав фрагмент типового договору "Мегаполісу" з партнерами», - пише Ганницький.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Києві та Харкові штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема - білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним.

На агітаційних плакатах розміщені фото Порошенко тет-а-тет з Путіним і гасло - "21 квітня. Вирішальний вибір".

На білбордах Порошенко зазначено, що замовником виступає "кандидат на пост президента України Порошенко П. О.". Білборди випущені тиражем 2104 примірники, а також зазначається, що "особа відповідальна за випуск - Южаніна Н.П." (Ніна Петрівна Южаніна є народним депутатом від партії "Блок Петра Порошенко" - УНІАН).

Довідка. Відповідно до статті 8 Закону України " Про рекламу "у рекламі забороняється розміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім'я без письмової згоди цієї особи". Стаття 64 також вводить обмеження безпосередньо по веденню передвиборної агітації. Зокрема, вона забороняє участь у передвиборній агітації особам, які не є громадянами України".