Зеленський розповів про своє ставлення до легалізації наркотиків і проституції / фото РБК-Україна

Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що в Україні можливо легалізувати медичну марихуану, а також легалізувати проституцію в межах якогось одного українського міста.

Про це він заявив в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Медична марихуана, я вважаю, що це нормально, в крапельках вона продається. Я, до речі, консультувався щодо цього з Євгеном Олеговичем Комаровським. Я за легалайз крапельок – так", - розповів кандидат в президенти.

Читайте також"Досвід був": мер Львова зізнався, що курив марихуану (відео)

Щодо легалізації проституції в країні Зеленський заявив, що, на його думку, в Україні потрібно дати можливість "продавати секс за гроші" на території одного міста.

"Секс за гроші? Чесно кажучи, хлопці, я думаю, що у нас є можливість, і я зараз відповім на всі попередні питання, зробити Лас-Вегас. Суспільство було б не проти, і податки платили. Дати можливість якомусь місту, якійсь території, і там все це відкрити", - додав Зеленський.

Водночас кандидат в президенти вважає, що в його рідному місті, Кривому Розі, таку ідею "мужики не зрозуміють".

Також Зеленський вважає, що в межах якогось одного міста можна легалізувати і гральний бізнес.

"Так, взяти все це і перенести туди, дати там можливість. Будь ласка, там тусіть. Це ж не буде закрита територія. Можна цим самим підняти якесь місто, в яке ніхто не приїжджає, і там – будь ласка", - зазначає він.

Раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун закликала до підтримки легалізації медичного канабісу. На її думку, доступ деяких пацієнтів до препаратів на основі канабісу стане реалізацією їх права на медичну допомогу.

Нагадаємо, петиція з вимогою легалізувати в Україні використання канабісу в медичних і наукових цілях набрала 25 тисяч підписів на сайті Верховної ради.

Автори петиції вимагають законодавчо врегулювати доступ пацієнтів до препаратів з конопель при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту і ревматизму, астми, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, хореї Гентінгтона, герпесу, виразок, втрати ваги під час СНІДу, діабетичної нейропатії, різних форм склерозу та інше.