false

Партія УДАР самостійно йде на місцеві вибори, щоб подвоїти результати, яких домоглася команда Віталія Кличка. Про це в інтерв'ю заявив член політради партії УДАР, народний депутат VII і VIII скликань, голова Комітету ВРУ з питань молоді та спорту в двох каденціях парламенту Артур Палатний.

Він нагадав, що за мерську каденцію Кличка бюджет Києва збільшився в 3 рази та досяг 60 млрд грн, в столиці з'явилося 136 нових парків і 400 зон відпочинку, відремонтовано майже 1 тис.км доріг і близько 150 лікарень.

«Ми йдемо до Київради, щоб збільшити ці цифри як мінімум удвічі. Йдемо, щоб і далі відстоювати соціальні програми, Місцеве самоврядування. В останні роки Київ дійсно змінився... Віталій Кличко поставив дуже складну мету - Київ в топ-100 міст планети. Може здатися фантастикою. Але я особисто добре пам'ятаю столицю до Кличка і бачу зміни, які він привніс. Тому я вважаю, що це цілком реально», — сказав Артур Палатний.

Відео дня
false

Він також високо оцінив дії команди мера по боротьбі з поширенням COVID-19. Столичні школи та виші своєчасно розпочали навчальний рік. Лікарні оснащені апаратами ШВЛ, засобами захисту, всім необхідним обладнанням: «Ситуація в Києві стабільна і в багатьох аспектах це – особиста заслуга мера».

false

Він зазначив, що УДАР здатний масштабувати успішний досвід Києва на інші міста України: партія готова до місцевих виборів і має «великі плани на термінові або дострокові загальнонаціональні вибори».

«Переконаний, у Верховній Раді X скликання УДАР буде представлений своєю фракцією, - сказав політик. - Ми - команда практиків, ми вміємо працювати на результат і знаємо, як. Не займатися балаканиною, а братися за конкретну проблему і вирішувати її». 

false

Артур Палатний також висловив сподівання, що епідеміологічна ситуація дозволить провести місцеві вибори, як і планується, 25 жовтня: «Але якщо постане питання безпеки людей, безумовно, їх доведеться відкласти. Ми в УДАРі готові до будь-якого сценарію».