Вадим Рабінович

Минулий тиждень остаточно довів: представники нинішньої влади не здатні чесно виграти місцеві вибори, і вони готові на все, щоб спробувати закріпитися в регіонах.

Про це заявив народний депутат України, співголова фракції «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович, виступаючи з парламентської трибуни у вівторок, 29 вересня. Про це повідомляється на сайті ОПЗЖ.

"Минулого тижня у нас проходив процес... ні, не виборів, а тільки реєстрації кандидатів. За роки незалежності в Україні прижився вислів "брудні вибори". Я вже бачу, якими брудними будуть нинішні "зелені" місцеві вибори. Адже тільки реєстрація кандидатів показала безпрецедентний рівень підробок з використанням адмінресурсу, в тому числі, судової системи", - наголосив він.

Відео дня

Парламентарій заявив, що «при владі одна мета – не допустити до гонки невигідних кандидатів, і – в першу чергу – не допустити перемоги» ОПЗЖ», яка лідирує в більшості регіонів України".

На підтвердження своїх слів Вадим Рабінович навів низку прикладів.

Читайте також"Ми спробували креативний варіант-стало гірше": Рабінович розкритикував владу напередодні місцевих виборів

«В останній тиждень спеціальні емісари в областях тільки те й робили, що створювали проблеми для «Опозиційної платформи – За життя». У виборчкомі Волноваського району Донецької області були сфальсифіковані реєстраційні документи "ОПЗЖ" (і цим вже займається поліція). Аналогічна ситуація із застосуванням махінацій зафіксована в Миколаєві, Луганську, Полтаві та інших містах – я не буду всіх їх перераховувати з тієї причини, що просто не вистачить відведеного мені на виступ часу», – зауважив політик.

Співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" нагадав, що і «попередня влада вигадувала різного роду хитрощі», але «нинішня пішла найпростішим шляхом – її представники підробляють документи, залучаючи до цього суди».

"Десятки кримінальних справ, підробки і просто відверта кримінальщина – йдуть на все, аби не допустити до виборів кандидатів від "ОПЗЖ", – обурився народний депутат.

Вадим Рабінович з парламентської трибуни звернувся до представників влади, звинувативши їх у позбавленні права голосу жителів Донбасу.

"Панове "зелені", Ви вже позбавили права вибору сотні тисяч людей в Луганській і Донецькій областях, абсолютно забувши про те, що вони голосували за вашого президента. Але вам і цього мало - ви пішли далі і хочете позбавити права голосу людей в інших областях України! Дозвольте поставити запитання: ви що творите з країною? Я попереджаю всіх тих, хто порушує закон на місцях: ця "зелена" влада - ненадовго, за свої діяння вам доведеться відповідати за законом - ніхто вам не допоможе уникнути цієї відповідальності!» - попередив співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя".

Політик також звернувся до виборців із закликом «більше не вірити, красивим, але порожнім обіцянкам».

"Дорогі виборці, дорогі українці! "Зелені" заявили на всю країну, що вони мають право на помилку. Але ми більше не маємо права вірити красивим, але порожнім обіцянкам! Нам необхідно йти вперед і справлятися з усіма тими викликами, які обрушилися на наші голови через дії «зеленої» влади, некомпетентного уряду і відсутності реакції на все це президента!.. Друзі! Все те, що діється в період виборчої кампанії, – це ще більша мотивація прийти на виборчі дільниці і проголосувати за тих, хто зупинить руйнування країни, продаж іноземцям, за тих, хто відродить літакобудування, космічну галузь, суднобудування – все те, що погубила бездарна, тупа влада, все те, що вона навіть не збирається відроджувати! Сьогодні я, як ніколи, впевнений: ми зможемо, ми пройдемо цей важкий шлях до перемоги!» - резюмував Рабінович.