У Києві поки не проводитимуть масові богослужіння / фото УНІАН

У столиці через обмежувальні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусу не будуть проводити масові богослужіння, а також заходи в театрах та музеях.

Про це йдеться у Протоколі засідання Постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Зокрема, Департаменту культури та Головному управлінню Держпродспоживслужби доручили підготувати відповідні звернення.

Відео дня

Читайте такожУ Києві пояснили обмежувальні заходи через коронавірус

"... підготувати звернення до голів релігійних установ міста Києва щодо припинення проведення масових богослужінь та попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва і встановлення вхідного санітарного контролю; підготувати звернення до керівників театрів, кінотеатрів, музеїв, тощо щодо припинення культурно-масових заходів у зв’язку з попередженням розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території міста Києва до 31.03.2020", - йдеться у тексті документа.

Як повідомляв УНІАН, з четверга, 12 березня, у столиці вводять превентивні заходи, щоб убезпечити мешканців від захворювання смертельним коронавірусом. Зокрема, обмежать освітній процес закладах середньої та вищої освіти, і проведення масових заходів.