У лікувально-медичному закладі «Живе слово», здавалося б, нічого дивного – приватних клінік зараз безліч – платиш і поправляєш здоров’ячко. Але ось чим лікують - «оздоровчими матрицями живого слова на аудіодисках» та «вогняним полотном-оберегом та матрицею Живого слова - освяченням рідного простору». І лікують, до речі – не нежить, а серйозні, навіть смертельні хвороби.

Як з'ясували журналісти програми "Гроші", у медичному закладі «Живе слово» лікують майже будь-які хвороби без медикаментів. За пів години сеансу вам проведуть діагностику та випишуть лікувальну матрицю. А ще знайдуть болячки просто на вас подивившись і залікувати вас віршами.

Читайте такожДепутатів закликають заборонити діяльність екстрасенсів

Як відомо, народні цілителі можуть вилікувати майже всі хвороби. Принаймні вони так стверджують. Але до них ідуть і просто поговорити, коли захворювання не вимагає термінового лікування. Та найстрашніше до них ідуть, коли хвороба дійсно тяжка.

"Люди насправді дуже лякаються, коли чують слово "гормон" і слово "пожиттєво". Вони намагаються вхопитися за будь-які соломинки", - наголошує кандидат медичних наук, хірург-ендокринолог Іван Янчій.

Такі дії приводять українців і до медичного-центру "Живе слово", яка, як стверджують там, "зцілює будь-які хвороби". А головний і єдиний лікар там - Олександр Філатович. 

Головний і єдиний лікар там - Олександр Філатович / фото ar25.org

Гроші для таких цілителів найважливіше. За пів години діагностики - 1400 гривень. І це не враховуючи мантри, які "оновлять організм" авторства самого Філатовича - 250 грн.

Черги до таких народних цілителів вражають - лише за три години до "лікаря" зайшло до 10 людей, на яких псевдомедик заробив до 15 тисяч гривень.

Тож не дивно, що Філатович з таким заробітком полюбляє елітні автівки "Інфініті" (їх у нього три), має 4 квартири у Києві і 25 соток землі в Івано-Франківській області. 

Якщо раптово ви вирішите лікуватися нетрадиційною медициною, подумайте, кому від цього стане краще.

"Мантри ще нікому не допомогли і не допоможуть. Виручають вони тільки тих людей, які собі самі придумали захворювання, а для всіх інших ці мантри - гаяння часу і грошей. Будь-яку гостру хворобу можна вилікувати. Але, якщо гостру хворобу перевести у хронічну (запустити її, - ред.), то ти будеш мучитися з нею все життя", - наголошує голова всеукраїнської спілки парамедиків Ярослав Вус.

Вас також можуть зацікавити новини