Прокуратура Луганської області направила до суду кримінальну справу водія, який наприкінці червня 2011 року задавив вагітну жінку на березі озера в районі селища Лозовське (Слов‘яносербський район Луганська область) на очах її 10-річного сина.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області.

Згідно з повідомленням, прокуратурою області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі за звинуваченням водія джипу «Hundai».

Відео дня

Водію пред`явлено звинувачення у здійсненні навмисного вбивства за обтяжливих обставин. Кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті пред`явленого звинувачення. Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді узяття під варту.

Як повідомлялося, за словами очевидців, вагітну жінку п`яний водій – бізнесмен з Луганська – задавив навмисно. Чоловік жінки зробив йому зауваження з приводу хамської поведінки на пляжі. Винуватець трагедії випивав на березі водоймища разом із компанією. Коли алкоголь закінчився, він сів у машину і виїхав за новою порцією. Проте незабаром авто повернулося, і замість того, щоб їхати по дорозі, водій направив транспорт прямо на відпочиваючих. Під авто потрапила ціла сім`я. По жінці машина проїхала всіма чотирма колесами, а на спині чоловіка зупинилася, потім розвернулася. У результаті 30-річна жінка померла на місці, її чоловіка доставили до реанімації. Трагедія сталася на очах 10-річного сина загиблої жінки.