Сьогодні в Кіровограді внаслідок пориву труби теплопостачання діаметром 500 мм без тепла залишились мешканці двох мікрорайонів (близько 10,7 тис мешканців 21 багатоповерхового житлового будинку), а також 2 загальноосвітні школи, 2 дошкільні навчальні заклади, кібернетико-технічний коледж, центральна міська лікарня №3, дитяча міська поліклініка №1 та центральна міська поліклініка № 3.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в прес-службі ТУ МНС у Кіровоградській області.

До проведення відновлювальних робіт залучено ремонтну бригаду КП «Теплоенергетик». На даний момент протікання пошкодженої труби ліквідовано, здійснюється наповнення мережі водою.

Відео дня

Також до проведення робіт по забезпеченню температурного режиму в приміщеннях центральної міської лікарні №3, де знаходяться важкохворі люди, від Територіального управління залучено 1 одиницю техніки та 3 чоловіки особового складу: розгорнуто окрему внутрішню електромережу та встановлено 15 обігрівачів. Температура у палатах становить не менше 18 градусів. Чергування автомобіля автономного електроживлення організовано в цілодобовому режимі.