У центрі Одеси вчора, 18 квітня, під вантажівкою провалився асфальт.

 
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляє управління інформації Одеської міської ради.
 
За даними управління, о 16.00 стався частковий провал дорожнього полотна на Ольгівському спуску, 10. Асфальт провалився під вагою вантажного автомобіля, який перевозив будівельне сміття. Вантажівка застрягла у провалі двома задніми колесами, для його евакуації залучалася спецтехніка.
 
На місце події виїжджали віце-мер Одеси з питань ЖКГ Анатолій Орловський і перший заступник директора департаменту міського господарства Анатолій Козловський. Аварійну ділянку обгородили. Водій вантажівки не постраждав.
 
Для з`ясування обставин викликані аварійні бригади КП «Міські дороги», Міськканалізації і співробітники «Інфоксводоканалу».
 
Причини провалу встановлюються.
 
Як повідомляв УНІАН, 9 квітня в Одесі на вулиці Республіканській поряд з газопроводом утворився провал, який фактично відкрив вхід у катакомби. На місці, де раніше була ґрунтова дорога, зафіксовано провал розміром 8 на 9 метрів, його глибина становила 4 метри, ще від самого провалу убік розходиться три великі рукави завглибшки до 4 метрів і шириною 3,5 метра. Провал було ліквідовано 16 квітня.