REUTERS

Третя людина в Італії померла, можливо, від наслідків зараження коронавірусом COVID-19.

Читайте такожВ Італії обмежили свободу пересування і скасували заходь через спалах коронавірусу

Як заявила в неділю влада регіону Ломбардія, мова йде про літню жінку, яка перебувала на лікуванні у відділенні онкології лікарні міста Крему, передає Deutsche Welle.

Відео дня

Згідно з останніми даними, Італія вийшла на перше місце серед європейських країн за поширенням нового коронавірусу. На сьогодні зафіксовано близько 160 випадків зараження (з них 78 нових), три людини померли, стан 26 оцінюється як критичний.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19.

Станом на 23 лютого у світі зафіксовано 78 тис. 771 випадок зараження коронавірусом COVID-19, 2 тис. 461 людина загинула від хвороби, 23 тис. 232 людини одужали.

Спалах захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19, торкнувся в основному двох італійських провінцій: Ломбардію та Венето.

Уряд Італії закрив 11 міст. Виїжджати з них або в'їжджати в них можна тільки за спеціально виданим дозволом. В закритих містах тимчасово не працюють школи та багато фірм, скасовані суспільні та спортивні заходи.

Прийнято рішення скасувати традиційний Венеціанський карнавал, намічений на 23 - 25 лютого.