Ілюстрація / REUTERS

Загальна кількість інфікованих новим коронавірусом у світі складає 303 816 осіб.

Про це йдеться у даних від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Гопкінса, який відстежує виявлені випадки зараження коронавірусом по всьому світі, передає ТСН.

Першу сходинку за кількістю хворих продовжує посідати Китай. Там офіційно виявлено понад 81 тисячу заражених, однак ця кількість майже не зростає останніми тижнями. Водночас активно росте кількість інфікованих в Італії - вона вже сягнула майже 55 тисяч.

Відео дня

Читайте такожУ Швейцарії за добу кількість заражених коронавірусом зросла на 25%

Також у п’ятірку країн із найбільшою кількість заражених входять Іспанія (25 тисяч), США (24 тисячі) та Німеччина (22 тисячі).

Станом на 22 березня у світі зафіксовано 12 966 смертей від коронавірусної хвороби. Найбільше їх в Італії, яка щодня встановлює антирекорди зі смертності. Наразі там майже 5 тисяч померлих. Для прикладу, у Китаї зафіксовано лише 3 тисячі померлих.

Водночас, 91 676 людей по всьому світу вже вилікувались від COVID-19. Майже 60 тисяч з них - у Китаї. Також про понад 7 тисяч вилікуваних повідомили в Ірані, та про 6 тисяч - в Італії.

Як повідомляв УНІАН, у Міністерстві охорони здоров'я повідомили про 47 випадків коронавірусу, які на 9 годину вечора 21 березня зафіксовані в Україні.