Харків. 6 жовтня.УНІАН. Харківська облрада планує розглянути питання про діяльність начальника Головного управління МВС України в Харківській області  Віктора РАЗВАДОВСЬКОГО.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облради, з цією метою скликається позачергова сесія облради, яка відбудеться у вівторок, 7 жовтня.

Головним у порядку денному сесії значиться питання «Про зловживання начальником Головного управління МВС України в Харківській області РАЗВАДОВСЬКИМ В.Й. владою та службовим становищем, організовану ним особисто кампанію з дискредитації органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб та депутатів місцевих рад, приховування РАЗВАДОВСЬКИМ В.Й. фактів грубих порушень конституційних прав і свобод громадян, які припускаються територіальними органами внутрішніх справ при виконанні особовим складом міліції злочинних наказів РАЗВАДОВСЬКОГО В.Й.».

Відео дня

Крім того,  депутати обговорять питання про скасування розпорядження голови Харківської облради від 5 вересня 2008 р. щодо нагородження Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава» В.РАЗВАДОВСЬКОГО.