Харків. 19 січня. УНІАН. Блок Юлії ТИМОШЕНКО вкрай негативно ставиться до продажу або приватизації газотранспортної системи України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції депутатів БЮТ у Харкові заявив народний депутат Олександр ФЕЛЬДМАН, коментуючи позицію блоку стосовно можливості зміни форми власності української ГТС.

О.ФЕЛЬДМАН підкреслив, що «газотранспортна система - це державна власність, і вона має бути ще довго-довго у державній власності, якщо не назавжди».

Відео дня

Олексій ЛОГВИНЕНКО, народний депутат України від фракції БЮТ, доповнюючи слова О.ФЕЛЬДМАНА, наголосив, що ГТС – це «стратегічна державна власність, яку ні в якому разі не можна продавати».

О.ЛОГВИНЕНКО зауважив, що ГТС для підтримки своїх кондицій постійно потребує модернізації та вдосконалення, тому актуальною, на його думку, є можливість консорціуму. «Не змінюючи форми власності, варіант консорціуму я би розглянув, але тільки з точки зору модернізації системи. Проте система обов’язково має бути у власності держави», - наголосив О.ЛОГВІНЕНКО.