Харків. 16 вересня. УНІАН. Дмитро МЕДВЕДЄВ не виключив, що балотуватиметься на посаду Президента Росії 2012 року.

Медведєв не виключає, що знову балотуватиметься на посаду Президента

«Якийсь час тому я і в Президенти балотуватися не збирався, але так доля розпорядилася, і тому я для себе нічого не загадую, нічого не виключаю», - сказав Д.МЕДВЕДЄВ на зустрічі з учасниками Міжнародного дискусійного клубу «Валдай», передає РІА «Новости».

Відео дня

Директор програми «Росія і Азія» вашингтонського Інституту світової безпеки Микола ЗЛОБІН запитав Д.МЕДВЕДЄВА, чи реалізує він до кінця свою програму розвитку держави.

«На цю тему я можу сказати, що завжди стараюся як людина більш менш послідовна доводити свої задуми до кінця. По-друге, я прагну нічого не загадувати на майбутнє, тому що так простіше. План у мене має бути, але стосовно самого себе я прагну нічого не загадувати», - сказав Д.МЕДВЕДЄВ.

На зустрічі з учасниками клубу «Валдай»у п`ятницю, 11 вересня, прем`єр-міністр Росії Володимир ПУТІН заявив, що між ним і діючим Президентом не буде конкуренції на виборах глави держави в 2012 році, як і в 2008.

«Ми домовимося, тому що ми люди однієї крові й одних політичних поглядів», - процитував В.ПУТІНА один із членів клубу, політолог М.ЗЛОБІН.

За його словами, В.ПУТІН зазначив, що коли підійде час, вони з Д.МЕДВЕДЄВИМ «разом подумають», виходячи з реалій 2012 року, політичних планів, розкладу політичних сил, становища партії «Єдина Росія».

Коментуючи ці слова, Д.МЕДВЕДЄВ сказав: «У тому, що на таке питання відповів В.ПУТІН, є цілком очевидний сенс».

«Це не означає, що ми щось заздалегідь вирішуємо, але як відповідальні люди ми маємо один з одним домовлятися з якихось питань», - сказав Д.МЕДВЕДЄВ.

Д.МЕДВЕДЄВ був обраний Президентом РФ на виборах в березні 2008 року і вступив на посаду 7 травня минулого року, змінивши В.ПУТІНА, який на цій посаді вісім років очолював Росію. Президентські повноваження Д.МЕДВЕДЄВА завершуються в травні 2012 року.