Харків. 17 березня. УНІАН. Опозиція візьме ім`я Дмитра Табачника собі на прапор, і це стане однією з найгостріших проблем нинішньої влади. Так вважає заступник глави АП Ганна Герман.

В інтерв`ю «ОстроВу»  вона сказала: «Я вважаю, що, не зважаючи на те, що Дмитро є фахівцем, що він – інтелектуал, його антиукраїнські вислови викликають роздратування в значній частині суспільства. Він міг би сказати: «Оскільки я став яблуком розбрату, я повинен піти». І це було б чесно, і пішло б на користь нашій команді, і він би виріс в очах суспільства завдяки такому кроку. Але я не думаю, що так станеться».

Герман також повідомила, що Янукович мав розмову з Табачником: «Розмова була достатньо серйозною, після чого Табачник зробив заяву, що його особисті погляди ніяк не вплинуть на реалізацію ним тієї концепції гуманітарної політики, і освіти зокрема, яку визначають Президент, парламент і уряд.

Відео дня

Це цікавий і відповідальний хід. Сподіватимемося».

Як повідомляв УНІАН, 15 березня Рада ректорів харківських вузів звернулася з листом до Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, у якому заявила про свою підтримку міністра Д.ТАБАЧНИКА.