На дорогах міста працює понад 450 одиниць снігоприбиральної техніки / фото kyivcity.gov.ua

Близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки працює на вулицях Києва для ліквідації наслідків снігопаду. Це техніка комунальної корпорації "Київавтодор", що здійснює розчистку снігу на основних магістралях столиці, тротуарах, житлово-комунальних дільниць (ЖЕДи), що виконують прибирання у дворах та міжквартальних проїздах, а також техніка КО "Київзеленбуд" тощо.

Читайте такожКиїв паралізував потужний снігопад: місто скували 9-бальні затори, сталася велика кількість ДТП (фото, відео)

Комунальні служби Києва забезпечені достатньою кількістю посипкового матеріалу, передає прес-служба КМДА.

Відео дня

Наполегливо просимо водіїв на період снігопаду скористатися громадським транспортом, щоб не створювати заторів та дозволити снігоприбиральній техніці безперешкодно курсувати містом.

До роботи задіяні майже 4 тисячі працівників ЖЕД, а також працівники шляхово-експлуатаційних підприємств, що здійснюють прибирання на зупинках громадського транспорту. Місто також звертає увагу комерційних підприємств на необхідність вчасного прибирання території, яка за ними закріплена.

Пішоходам рекомендується рухатись по тротуарах з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.