Київ. 30 грудня. УНІАН. За дорученням Олександра ПОПОВА профільні структурні підрозділи КМДА та райдержадміністрації підготували різноманітні програми новорічних та різдвяних свят для мешканців та гостей міста.

Як інформує прес-служба столичної міськдержадміністрації, 31 грудня на Майдані Незалежності кияни та гості столиці зустрічатимуть Новий 2012 рік разом з керівництвом Києва.

У Новорічну ніч тут відбудеться грандіозний концерт у стилі ЄВРО 2012. До участі у концерті запрошені відомі зірки вітчизняної естради, хореографічні колективи та інші виконавці мистецького жанру.

Відео дня

7 січня столиця відзначатиме Різдво. Об 11.00 у Будинку культури «Троєщина» (вул. Леніна, 27) відбудеться різдвяний фольклорний концерт. О 14.00 на святкування Різдва Христового міська влада запрошує усіх киян на Майдан Незалежності.

10 січня о 15.00 розпочнеться велика концертна програма за участю колективів художньої самодіяльності «Нам знову сяє Новоріччя!» у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району Києва.

13 січня відбудеться Молодіжний фестиваль вертепів «Різдвяна зірка» у центральному парку відпочинку імені Тараса Шевченка.

А 19 січня кияни святкуватимуть Водохреща.

Масові купання та розважальні заходи цього дня будуть організовані на Оболонській набережній (біля Свято-Покровського собору) і в парку культури та відпочинку «Гідропарк».

Детально про програму святкових заходів можна дізнатись на офіційному сайті київської влади.