До кінця тижня в Україні буде сухо та сонячно / УНІАН

До кінця поточного тижня в Україні зберігатиметься суха сонячна погода.

Читайте такожСпека, заморозки і перший сніг: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні восени

Винятком будуть локальні дощі та грози у прикарпатських областях та північному сході України, пише у своєму блозі синоптик Наталка Діденко. 

Відео дня

Температура повітря у західних областях та у північній частині протягом дня коливатиметься близько +24...+29 градусів. А ось на півдні, у східних областях та в більшості центральних, окрім Вінниччини передбачається максимально +30...+35 градусів. У більшості областей вітер буде поривчастим, подекуди до сильного.

Наступний тиждень суттєвих змін у погоді не принесе. В Україні переважатиме суха погода, високий атмосферний тиск, сильна спека на півдні, сході й у центрі; на півночі та заході буде тепло, до помірної спеки.

У Києві 23-24 серпня, на День Прапора та День Незалежності, буде без опадів. Пориви північно-східного вітру можуть досягати 12-15 м/с. Температура повітря коливатиметься вночі в межах +12...+15 градусів, удень очікується +25...+28 градусів.

Наступного тижня погода в Києві суттєво не зміниться: без опадів, поривчастий вітер, максимальна температура повітря +26...+28 градусів, місцями +28...+30 градусів.

Нагадаємо, 22 серпня в Україні практично без опадів, у всіх регіонах буде спекотно.