До столиці повертаються морози, однак вони не будуть сильними / фото УНІАН

У найближчі 5 діб на Київщині переважатиме відносно спокійна погода, однак згодом очікується похолодання до морозів та опади. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"До вівторка у більшість часу без опадів, лише в ніч на неділю проходитиме атмосферний фронт із північного заходу і принесе невеликий мокрий сніг", - прогнозують синоптики.

За їх даними, наступні фронтальні системи з невеликим мокрим снігом та дощем очікуються у столиці в денні години у вівторок, 20 лютого.

Відео дня

"Найхолоднішими будуть ночі на понеділок та вівторок, тоді значення температури сягатимуть 3-5 морозу, в решту часу переважатимуть плюсові значення", - кажуть в Укргідрометцентрі.

З 19 лютого у Києві похолоднішає / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві - прогноз на вихідні

За даними Укргідрометцентру, 17 лютого на Київщині переважатиме хмарна погода з проясненнями, але без опадів. Вітер буде переважно південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вдень по області становитиме 3-8° тепла, а у Києві стовпчики термометрів покажуть 4-6° тепла.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у неділю вночі, вранці та в першу половину дня у Києві очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі у столиці буде +3...+5 градусів, а вдень 18 числа похолоднішає до +1...+3 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: