Зеленський розповів про наслідки негоди в Україні / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Через негоду в Одеській области загинули вже п'ятеро людей, ще щонайменше 19 отримали травми. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, опублікованому у Telegram.

"На жаль, станом на зараз є загиблі. Найбільше - в Одеській області, пʼять людей, мої співчуття рідним та близьким. Щонайменше 19 людей постраждали, усім надано необхідну допомогу", - сказав він.

Крім того, через негоду знеструмлені майже 1500 населених пунктів в 17 областях. Зараз над відновленням постачання працюють енергетики.

Відео дня

За словами президента, лише від Держслужби з наздвичайних ситуацій задіяно сотні одиниць техніки, також працює поліція, Національна гвардія та комунальні служби. Він зазначив, що зараз епіцентр циклону переміщується в півнчні області країни.

Негода на Одещині: останні новини

Як повідомляв УНІАН, вчора Одеська область почала потерпати від снігопадів. Через негоду перекривали траси та фіксували велику кількість аварій.

Молдова закрила в'їзд автівок в пунктах пропуску "Маяки - Паланка - Удобне", "Старокозаче - Тудора".

Ввечері в Одесі через потужний вітер впала труба котельні заввишки понад 100 метрів. Вдень в поліції повідомили, що на вулицях міста знайшли трьох загиблих, які могли загинути внаслідок негоди.

Вас також можуть зацікавити новини: