На заході України сьогодні буде найтепліше / фото Pavan Prasad, Pixabay

Наприкінці тижня, 10 березня, у низці областей України очікується невелике потепління. Температура до +10° підвищиться у Львівській, Чернівецькій, Вінницькій та Миколаївській областях, а на Закарпатті повітря прогріється до +12°. На решті території буде свіжіше, очікується невелика хмарність, без опадів. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут температура підвищиться до +8°...+10°, а в Закарпатській області очікується до +12°. Без опадів.

На півночі України очікуються температурні контрасти. У Сумській області температура буде близько +2° і можливий сніг, а на решті території буде сухо, а стовпчики термометрів покажуть +5°...+8°. Невелика хмарність.

Відео дня

На сході країни також буде переважно невелика хмарність. У Харківській області можливий сніг, на решті території сухо. Термометри протягом дня покажуть +2°...+3°.

На жителів центральної частини України чекає суха погода з невеликою хмарністю. Найхолодніше тут буде на Полтавщині, +3°, а найтепліше - у Вінницькій області, де повітря прогріється до +10°. На решті території очікується від +4° до +9°.

Невелика хмарність сьогодні буде і на півдні країни, де стовпчики термометрів покажуть 6°...+10°.

10 березня в низці областей України стане тепліше / фото УНІАН

Прикмети погоди 10 березня

10 березня мають прилетіти граки. Якщо вони прилетіли, то через місяць розтане сніг. Якщо домашні тварини чхають, значить, буде потепління.

Вас також можуть зацікавити новини: