Сьогодні в більшості областей України буде досить тепло / фото Noa so / Pixabay

Сьогодні, 13 травня, в Україні очікується тепла і переважно суха погода. Лише у Вінницькій та Рівненській областях пройдуть невеликі дощі. Температура в більшості областей підніметься до +19°...+ 22°, лише місцями на заході буде свіжіше, +16°...+18°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні тепло розподілиться нерівномірно. Найхолодніше буде на Закарпатті, де температура не підніметься вище +16°. Трохи тепліше буде на Прикарпатті - близько +17°. На решті території повітря прогріється до +18°...+20°. У Рівненській області невеликі дощі.

На півночі України сьогодні буде найтепліше. Тут очікується легка хмарність, а стовпчики термометрів підскочать до приємних +20°...+22°, без опадів.

Відео дня

На сході України очікується невелика хмарність, а температура підніметься до +19°...+21°.

Така ж температура очікується і в центральній частині України, +19°...+21°. Тут також буде невелика хмарність, а на Вінниччині очікуються невеликі дощі.

У південній частині України найхолодніша погода буде в Криму - близько +17°. На материковій частині +18°...+20° і досить хмарно.

13 травня у кількох областях України очікуються невеликі дощі / фото УНІАН

Прикмета погоди 13 травня

13 травня - Яків Теплий. У цей день закінчувалися всі сватівські справи. Травень був несприятливим місяцем для весіль. Теплий вечір та зоряна ніч віщують хороший врожай.

Вас також можуть зацікавити новини: