Найближчий тиждень в Україні буде теплим / фото Pexels, Pixabay

Останній тиждень березня порадує українців весняним і навіть літнім теплом. Температура найближчими днями поступово підвищуватиметься і вже наприкінці місяця стовпчики термометрів у багатьох областях покажуть розкішні +20°...+23°. Періодично очікуються дощі, проте на температуру вони не вплинуть. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Початок тижня в Україні буде свіжим і переважно похмурим. 25 березня. На півдні, сході, а також у Дніпропетровській області температура підніметься до +12°...+14°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +7°...+11°.

Початок тижня в Україні буде похмурим і місцями з дощами / фото УНІАН

У вівторок, 26 березня, сонця в Україні побільшає. Дощі пройдуть на півдні, у більшості центральних областей, а також на північному сході. У більшості областей стовпчики термометрів покажуть +8°...+11°, на південному сході повітря прогріється до +12°...+13°, на Закарпатті - до +14°.

Відео дня
26 березня сонця в Україні побільшає / фото УНІАН

У середу, 27 березня, в Україні вже буде сухо, дощі покинуть територію нашої країни, а стовпчики термометрів покажуть +10°...+13°. На Закарпатті очікується до +17°.

27 березня по всій Україні буде сухо і по-весняному тепло / фото УНІАН

У середині тижня, 28 березня, очікується невелика хмарність. На заході місцями пройдуть невеликі дощі. Температура підвищиться до +13°...+17°.

28 березня в Україні стане ще тепліше / фото УНІАН

Перед вихідними, 29 березня, дощі в Україні пройдуть на півночі, у більшості центральних і південних областей. Місцями опади можуть бути з грозами. Попри дощі температура продовжить підвищуватися, +15°...+18°.

Перед вихідними в Україні пройдуть дощі, але на температуру вони не вплинуть / фото УНІАН

На вихідних, 30 і 31 березня, дощів в Україні вже не буде. На зміну опадам прийде ясна і безхмарна погода, завдяки чому температура наприкінці тижня підвищиться до +17° ....+20°, а на заході повітря прогріється до +21°...+23°.

30 березня дощів в Україні вже не буде / фото УНІАН
Березень в Україні завершиться дуже теплою та сонячною погодою / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: