Сьогодні в Україні дощитиме / фото Pixabay

Сьогодні, 8 квітня, в Україні буде багато опадів: очікуються дощі, місцями опади будуть сильними та з грозами. Температура залишиться без різких змін, проте на заході трохи потеплішає. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні потеплішає до +5°...+10°. Найхолодніше буде в районі Карпат, а найвища температура очікується в Хмельницькій області. Практично повсюдно очікуються дощі та зливи, лише в Чернівецькій та Хмельницькій областях ймовірність опадів менша.

На півночі України тепло розподілиться нерівномірно. У Житомирі буде лише близько +9°, в Києві - близько +12°, а в Чернігівській і Сумській областях повітря прогріється до +15°...+16°. Також у Житомирській та Київській областях очікуються дощі.

Відео дня

На сході України сьогодні буде найтепліше. Тут очікується невелика хмарність, а повітря прогріється до +16°...+17°. У Донецькій області ймовірні невеликі дощі.

У центральній частині України сьогодні також дощитиме, а в районі Кривого Рогу очікуються грози. Температура тут протягом дня буде від +11° до +15°.

На півдні України невеликі дощі будуть в Криму. Також дощі з грозами очікуються в Запорізькій області. На півострові стовпчики термометрів піднімуться до +10°, на решті території буде тепліше, +12°...+15°.

8 квітня в Україні місцями очікуються грози / фото УНІАН

Прикмети погода 8 квітня

8 квітня - день Гавриїла Благовіста. Якою буде погода 8 квітня, такою вона буде і 8 жовтня.

Вас також можуть зацікавити новини: