Завтра в Україні очікується мокрий сніг, спрогнозувала синоптик /  фото ua.depositphotos.com

Погода в Україні у четвер, 24 березня, стане прохолоднішою, у північній частині держави увечері місцями можливий мокрий сніг.

У Києві у вечірній час очікується дощ, а ближче до ночі прогнозується дощ з мокрим снігом, поділилася прогнозом на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

Експерт додала, що дощ також очікується у північних, центральних регіонах, місцями в Миколаївській та Одеській областях.

Відео дня

"…Після теплішої погоди повітря стане свіжішим. Температура повітря у багатьох областях у четвер знизиться до +7+13 градусів. На Одещині, в Кропивницькому з районами, значній частині Черкащини та на Закарпатті буде тепліше - +10+16 градусів", - повідомила Діденко.

Синоптик зазначила, що погода в Києві завтра також стане прохолодніша. Максимальна температура повітря може становити +9…+11 градусів.

Раніше Наталка Діденко прогнозувала, що 23 березня на території більшості областей максимальна температура повітря буле в межах +10…+17 градусів. Синоптик також повідомляла, що в Києві вдень очікується до +15-ти.

Вас також можуть зацікавити новини: