У Гідрометцентрі розповіли, де завтра очікуються небезпечні погодні явища / фото УНІАН

Погода в Україні завтра - у п'ятницю, 26 січня, у різних частинах держави очікується небезпечна.

В Одеській області та у західних регіонах спрогнозовано пориви вітру 15-20 м/с, крім того, у Карпатах очікується хуртовина, попередив Український гідрометцентр у Facebook. Синоптики додали, що пориви вітру також можуть досягати швидкості до 20 м/с подекуди в Житомирській та Вінницькій областях.

Синоптики попередили українців про небезпечні погодні явища / карта facebook.com/UkrHMC

У Гідрометцентрі зазначили, що в деяких місцях на дорогах можлива ожеледиця (не очікується лише на південній частині держави). За відомостями експертів, завтра у південно-східній частині України подекуди прогнозується ожеледь.

Відео дня

"...Хмарно. Вночі помірний, вдень невеликий мокрий сніг та дощ, на заході країни місцями налипання мокрого снігу... Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла (вдень на Одещині та в Криму 1-6° тепла). У Карпатах сніг, хуртовина; температура вночі та вдень 2-7° морозу", - уточнили в Укргідрометцентрі прогноз на п'ятницю.

Стало відомо, де завтра можуть бути небезпечні погодні явища / карта facebook.com/UkrHMC

Коли в Україні зміниться погода - синоптик поділився прогнозом

Народний синоптик Станіслав Щедрін повідомив, що до середини другої десятиденки лютого на українській землі помітно похолодає - нічна температура може бути нижче, аніж -10 градусів.

Раніше синоптик Наталка Діденко написала, що найближчим часом на українців очікують "температурні гойдалки". За її прогнозом, 28 січня можливе похолодання, а з 2 лютого - підвищення температури.

Вас також можуть зацікавити новини: