Найближчими днями погода потішить українців теплом / фото pixabay.com

Вплив антициклону на Україні продовжуватиметься протягом кількох наступних діб. Завдяки йому утримається суха погода, а значення температури істотно не зміняться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, вітер найближчими днями буде північно-східний та східний. Його швидкість не перевищить 3-10 м/с.

Температура вночі по всій Україні становитиме 9-14°, а на узбережжі морів - до 18°. Вдень по всій країні стовпчики термометрів підійматимуться до комфортних 23-28°, лише сьогодні на Прикарпатті буде свіжіше, 17-22°.

Відео дня

Коли погода в Україні зміниться - прогноз

Про те, що найближчими днями в Україні збережеться суха, сонячна та дуже тепла погода каже й відомий синоптик Наталка Діденко.

За її даними, до кінця вересня в Україні пануватиме тепла погода з температурою до +25 градусів та вище. Однак з початку жовтня синоптична ситуація зміниться. За її прогнозом, з 1 жовтня відбудеться зниження температури практично на 8 градусів - тобто денні максимуми будуть 18-20 градусів. 3-4 жовтня й нічні температури впадуть до +5...+10 градусів.

"Але це, як для жовтня, високі температури. Можливо, в цей період закінчиться літо, тобто середня добова температура буде 15 градусів і нижче", - зазначила синоптик.

Вас також можуть зацікавити новини: