Погода на вихідні / фото УНІАН

У найближчі вихідні, 12 і 13 листопада, погода в Україні буде відносно теплою і переважно сухою. Лише в неділю в окремих областях покапають невеликі дощі. Температура в більшості областей триматиметься в межах +9°...+12°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +6°, вдень +12°. У неділю вночі очікується +7°, а вдень - до +12°, також невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі +7°, вдень +9°, невелика хмарність. У неділю вночі +7°, вдень +9°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +7°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +8°, вдень +10°, невеликий дощ.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря +3°...+12°. У неділю температура буде +7°...+10°, ннасмурно, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +6°, вдень +12°. У неділю-невелика хмарність, +5°...+13°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +5°, вдень +9°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +5°...+ 10°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +4°, вдень +11°. У неділю температура становитиме +6°...+11°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - ясно і безхмарно, +2°...+12°. У неділю - невелика хмарність, +2°...+12°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +5°, вдень +10°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +3, вдень +8°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +8°, вдень +11°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +4°, вдень +8°. У неділю - ясно і безхмарно, температура складе +8°, вдень +12°.

Погода в Україні 12 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 13 листопада / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень до +10°. У неділю вночі температура складе +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +8°, практично безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі +6°, вдень +11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе +3°...+10°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +5°...+10°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +10°. У неділю - хмарно з проясненнями, +4°...+10°.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +13°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +5°...+15°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура до +11°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +5°...+11°.

Похолодання в Україні

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що з наступного тижня в Україну прийде сильне похолодання. Зокрема, народний синоптик Станіслав Щедрін прогнозує морози до -2°...-5 ° вдень і до -6°...-11° ночами. Також, за його прогнозом, намете до півметра снігу.

Те, що з нового тижня в Україні очікується похолодання, а ближче до наступних вихідних навіть може засніжити каже і синоптик Наталія Діденко. "Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг", - спрогнозувала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: