В Україну йде негода  з морозами та снігопадами / фото REUTERS

В Україні вже наступного тижня очікується потужне похолодання та може намести до півметра снігу. Такий прогноз оприлюднив народний синоптик Станіслав Щедрін.

"Я не нагнітаю, тільки попереджаю, що, нажаль, Україну приморозить і 50 на 50, що засипе снігом, намести може до півметра", - попередив він.

Щедрін зазначив, що до 14 листопада в Україні очікується відносно сильне потепління до +8...+10 градусів, а на півдні навіть до +14.

Відео дня

"Однак вже з 14 числа до України з північного сходу надійде холодне арктичне повітря, внаслідок чого очікується значне похолодання до -2...-5 вдень та до -6...-11 ночами", - каже народний синоптик.

За його словами, намести може аж до 20-40 сантиметрів снігу. Однак поки що народний синоптик не уточнив, в яких саме областях очікуються такі потужні опади.

В Україну йде похолодання

Те, що з нового тижня в Україні очікується похолодання, а ближче до наступних вихідних навіть може засніжити каже і синоптик Наталка Діденко. "Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг", - спрогнозувала вона.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Стас Щедрін повідомляв, що незабаром може випасти сніг. "Вже незабаром в Україні може сильно захурделити. У другій декаді поточного місяця у східних, центральних і, як не дивно, південних областях існує велика ймовірність, що прийдуть хуртовини та морози до -2-4 градусів вдень", - заявив Щедрін.

Вас також можуть зацікавити новини: