УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко сказав на нараді з представниками силових структур в Одесі. 

«Я заявляю: діє організована злочинна група», - відзначив президент. 

Відео дня

Він висунув вимогу, щоб у зв`язку з цим Служба безпеки України і управління «К» вжило відповідних заходів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНе існує держави ПМР, є лише придністровська ділянка кордону - Порошенко

Про це Порошенко сказав після того, як перший заступник голови СБУ — начальник головного управління боротьби з корупцією і організованою злочинністю Центрального управління СБУ Юрій Артюхов заявив, що управлінню СБУ в Одеській області не вистачає людських ресурсів для вирішень проблеми контрабанди з Придністров`я. 

Зокрема, Артюхов заявив, що вантажопотік з боку України на територію Придністров`я «продовжує йти, а виходу фактично не має». 

Порошенко заявив, що 200 км кордону з придністровською ділянкою оснащено системою управління кордоном, є «повна можливість закрити «зеленку». 

«Єдине, коли вони перетинають кордон, це коли прикордонники відкривають за хабар кордон. Без митного контролю, у змові з митниками. І відеокамери це чітко фіксують, тільки нікому ці кадри дивитися. Цей час закінчився. Ці всі схеми – секрет Полішинеля. І не думайте, що у президента до цього не дійшли руки», - сказав Порошенко.

Він також відзначив, що, коли на кордоні з Придністров`ям якось перекривають контрабанду сигарет, вона заходить через порт «Жовтневий».

«Назви кораблів у президента є, а у вас немає», - сказав Порошенко.