REUTERS

Про це заявила громадська активістка Тетяна Овчиннікова, яка виступає на підтримку кандидата в депутати Антона Яценка, що переміг у 200-му окрузі.

"Завтра ми  перекриємо  автодорогу Київ – Одеса, з вимогою припинити зривати вибори і застосовувати брудні  технології проти нашого законообранного народного депутата. Ми готові відстоювати свій вибрів під стінами Адміністрації Президента України", - заявила вона.

Читайте такожЦВК опрацювала вже 99,49% електронних протоколівЗа свідченням активистів, вони протестують проти спроби кандидата від БПП Віталія Чудновського, який на виборах посів третє місце, переглянути результати голосування - його представником було подано позов до Черкаського окружного адміністративного суду про визнання рішення про встановлення результатів виборів не дійсним та протиправним.

Відео дня

За даними обробки ЦВК 100% протоколів, у 200-му виборчому окрузі перемагає самовисуванець Антон Яценко (57,41%), друге місце посів теж самовисуванець Андрій Дикун (13,27%), третє - кандидат від БПП Віталій Чудновський (12%).