скріншот

Служба безпеки України отримала додаткові підтвердження фактів мародерства, а також розбоїв та грабежів, що вчиняються бойовиками терористичної організації "ДНР".

У мережі з'явилися перехоплені розмови бойовиків. Згідно з розмовою "віце-прем'єр міністра "ДНР" з силових питань" громадянина РФ Халікова Р.З. із так званим "комендантом будинку уряду" Анатолієм за 31 жовтня, мародерством займається зокрема підрозділ бойовика "Мотороли". 

Читайте такожЖириновський профінансував бойовиків з "ДНР" на $300 тисяч

Відео дня

Зазначається, що близько 5 озброєних бойовиків "Мотороли" їздять по відділам банку "Фінансова ініціатива" в супроводі одного регіонального представника, який має ключі, та забирають звідти гроші та золото. 

У наступній розмові, яку перехопила СБУ, бойовик "Казбек" розповідає так званому "міністру оборони "ДНР" громадянину України Кононову В.П. (позивний "Царь") про чеченців, які займаються мародерством у Шахтарську й Торезі.

Читайте такожЗатримано бойовика з "міністерства безпеки ДНР", який стежив за ставленням до ватажків

За словами "Казбека", в цих містах "чечени" (ред. - чеченські найманці) влаштовують блокпости та "знімають" гроші з людей. Представникам "ДНР" вони називаються контр-розвідкою "Кажан". Бойовик стверджує, що чеченці щоденно заробляють близько 2 мільйонів гривень.