УНІАН

Примітка редакції: в попередній версії заголовка новини було помилково вказано, що коаліційні переговори "зайшли в глухий кут", що є хибним трактуванням слів Сергія Куніцина. Перепрошуємо за неточність.

Про це під час круглого столу в рамках проекту «Схід + Захід», ініційованого інформаційним агентством УНІАН, телеканалом УНІАН-ТБ і Телевізійної службою новин каналу «1+1» повідомив кандидат у народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка», радник президента Сергій Куніцин.

«Наскільки я розумію, зараз ще ситуація гойдається стосовно перших осіб, до виконавчої влади ще справа не дійшла. Сьогодні (на коаліційних переговорах - УНІАН) більше йде робота стосовно голів комітетів Верховної Ради, тому що спочатку потрібно сформувати керівні органи парламенту», - сказав Куніцин.

Відео дня

За його словами, складнощі в узгодженні кадрових питань виникають через зайві амбіції деяких учасників переговорів.

Читайте такожНа переговорах по коаліції прозвучала ідея ліквідувати Конституційний суд

«На мій погляд, це відбувається тому, що амбіції окремих наших лідерів зашкалюють за здоровий глузд», - зазначив Куніцин.

Як повідомляв УНІАН, 26 жовтня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. За даними ЦВК, до Верховної Ради пройшли 6 партій, лідирує партія прем'єр-міністра Арсенія Яценюка «Народний фронт» - 22,14% голосів. П'ять партій, що пройшли до парламенту, ведуть консультації щодо формування коаліції. Коаліційна угода, за словами голови партії «Блок Петра Порошенка» Юрія Луценка, може бути парафована до кінця поточного тижня (10-16 листопада).