facebook.com/UkraineMFA

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив офіцер НАТО у відставці, військовий експерт Ігор Козак.

Експерт наголосив, що дуже важливо, щоб ця канадська допомога надійшла якнайшвидше у зону АТО і прозоро була розподілена серед військових. 

"Захід, надаючи якусь допомогу Україні, дуже чітко і прискіпливо слідкує за тим, як ця допомога розподіляється – чи це відбувається прозоро, ефективно. 

Відео дня

Читайте такожКанада доправила українським військовим 30 тис. комплектів зимової форми та 70 тис. берців

Так само, як придивляються до тих реформ, до люстрації, до реформ, які починаються, в українському уряді. Якщо ці реформи, боротьба з корупцією, все, що започатковано в українському уряді буде реальним, а не на папері, тоді можна розраховувати, що Захід і надалі надаватиме допомогу Україні, вона буде зростати, напевно, буде летальна зброя і взагалі буде зброя щодо тренування, реформування ЗСУ, потужна підтримка подальша від МВФ і інших міжнародних організацій.

Якщо ж український уряд, влада не впораються з цим викликом, якщо триватимуть корупційні схеми, з'являться ці канадські берці на якомусь ринку – це буде дуже великий удар по іміджу президента, України і держава може залишитися сам-на-сам з Путіним", - застеріг військовий експерт.