Фото: Юрій Бірюков / facebook.com

Міноборони затвердило робочий варіант реформи відомства, який розробили волонтери.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Юрій Бірюков, передає Українська правда.

За його словами, розроблена волонтерами "концепція реформи прийнята як робоча версія, тепер починається доопрацювання і створення тестових алгоритмів".

Відео дня

Бірюков розповів, що Міноборони, Генштаб і волонтери готують нову виставку зразків екіпірування "із залученням усіх відомих нам виробників".

Читайте такожВолонтер "Фенікс": Армійські сухпайки заборонено їсти більше трьох діб поспіль

"За результатами аналізу будуть обрані 3-4 варіанти, які мають надати, повзводно, для тестів (за рахунок виробника). І потім прийматимуться відповідні рішення. Ні! Не виробник буде обраний, а модель, текстура, тканина, фасон, якість", - повідомив він.

За його словами, у понеділок підписали меморандум про співпрацю вже з третьою міжнародною аудиторською компанією з "великої четвірки" KPMG.

"Цього разу завдання зовсім нове: розробка законопроекту про приватно-державне партнерство у військово-промисловому комплексі", - розповів Бірюков.

Читайте такожВолонтери терміново збирають гроші на тепловізори, які подешевшали через падіння білоруської валюти

Він також повідомив, що аудитори PricewaterhouseCoopers вже представили результати перевірки підприємств, "що входять в орбіту МО".

"Гряде нове підписання - що вже більш щільного аудиту 15-ти найбільш важливих підприємств. Купа грошей? Мільйони? Так, буде дорого. Тільки оплачувати це буде не уряд України, а уряд однієї дуже дружньої нам країни", - запевнив Бірюков.