Гусовського облили зеленкою / фото facebook.com/anfimov

Депутата Київської міської ради Сергія Гусовського побили та облили зеленкою на першому поверсі мерії сьогодні зранку.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив у сесійній залі Київський міський голова Віталій Кличко перед початком запланованого на 10.00, але так і не розпочатого станом на 10.30 пленарного засідання сесії міськради.

«Перед початком сесії побили депутата Київради Сергія Гусовського на першому поверсі. Збили з ніг, облили зеленкою, витягли на вулицю. Зараз поліція розбирається з даною ситуацією. Ми звернулися до керівництва правоохоронних органів негайно виявити всіх винних в тому, що сталося. Вони зараз затримані», - повідомив Кличко.

Відео дня

Читайте також"На х*й пішов": нардеп Барна обматюкав журналіста, який його присоромив (відео)

За словами мера, він запросив керівника поліції на засідання сесії Київради, щоб той в другій половині дня доповів щодо ситуації.

Кличко запропонував депутатам перенести початок сьогоднішнього засідання сесії Київради на другу половину дня.

«У нас є пропозиція перенести початок засідання на 14.00 і почати з доповіді представника поліції по ситуації, яка відбулась», - сказав він.

Гусовського, за його словами, наразі госпіталізовано.

«Залили зеленку в очі. Ми сподіваємось, що з зором нічого не станеться. Зараз Гусовський знаходиться в лікарні», - додав Кличко.

Як повідомляв УНІАН, у вересні Гусовського, колишнього голову фракції "Об'єднання "Самопоміч" у Київраді, обрано головою нової депутатської групи "Київська команда".