Порошенко став гостем на дні народження генпрокурора Луценка / Facebook Мирослава Коба

У суботу ввечері, 22 грудня, президента України Петра Порошенка разом з дружиною Мариною помітили в елітному київському закладі Catch Seafood Restaurant.

Про це журналістка Ярослава Коба написала у своєму Facebook, опублікувавши відповідні фото.

Facebook Мирослава Коба

Читайте такожЛуценко на корпоративі БПП розповів анекдот про Боїнг - ЗМІ"Хоч би посоромилися, під час воєнного стану... Щойно Порошенко приїхав з Мариною в елітний ресторан Catch Seafood Restaurant, реально багато охорони, думаю через 2 години, підуть за традицією в супермаркет або "пузату хату" і будуть чіплятися до людей, щоб зробити фотку, народний президент", - написала журналістка.

Відео дня

У той же час, "Стране" стало відомо, що візит глави держави відбувся не просто так, а за нагоди. В елітному ресторані генпрокурор України Юрій Луценко святкував свій день народження (правда, він у нього був ще 14 грудня). До нього-то і заглянув на вогник глава держави.

Відзначимо, що цей ресторан вважається одним із найдорожчих у Києві. Наприклад, мале фірмове плато з морепродуктів коштує 2 690 гривень, а велике - 4 980. Тартар з лосося і тунця подається за 1 250 гривень.

Увага! У пості присутня нецензурна лексика

Як повідомляв УНІАН, раніше відновленого на посаді глави ГФС Насірова помітили в розкішному ресторані в Києві.