Якщо буде обрана Тимошенко, ми точно не вступимо в Євросоюз, в НАТО, сказав астролог / фото УНІАН

Астролог Влад Росс вважає, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в разі обрання на посаду президента України буде підтримувати декілька комбінацій з урахуванням інтересів Росії, США і Євросоюзу.

Читайте такожАстролог розповів, у кого найбільше шансів виграти вибори президента

"Вона буде грати як справжній асцендент в Терезах. Свій час народження вона давала мені – 2 години 30 хвилин ночі. Вона – справжня "ваговиця" за знаком асценденту в момент народження, що дає їй дивовижну здатність лавірувати між Заходом і Росією", - сказав він під час чату на Главреді.

Відео дня

За словами Росса, Тимошенко не має наміру капітулювати перед Росією, але інтереси Москви вона буде враховувати.

"Якщо буде обрана Тимошенко, ми точно не вступатимемо ні в Євросоюз, ні в НАТО. Це однозначно. А обсяги торгівлі з Росією будуть тільки рости. І про Крим ми забудемо. Єдина проблема, яку вона може "розрулити" – це Донбас", - сказано в прогнозі.

Астролог вважає, що у прізвищі Тимошенко закладено слово "пітьма", тому чекати Україні просвітлення в часи її президентства безглуздо. Однак саме навесні, в період президентських виборів, зірки до лідера "Батьківщини" будуть прихильні.

"Юпітер – символ влади, щастя, успіху й удачі – буде перебувати в зодіакальному знаку Стрільця, під яким вона народилася. І Місяць, який в астрології є символом електорату, у неї знаходиться на піднесенні, в Будинку Влади. Тому Тимошенко точно вийде у другий тур, а далі – подивимося", - підсумував він.